Kadille tutkinto kaupan alalta

Kadi on tyytyväinen opintoihinsa. Nyt on hyvä testata oppeja käytäntöön.  (Kadin kuvat Tiia Katajamäki)

Kadi on tyytyväinen opintoihinsa. Nyt on hyvä testata oppeja käytäntöön. (Kadin kuvat Tiia Katajamäki)

Kadi opiskeli ViVassa myynnin ammattitutkintoa. Hänellä oli runsaasti aikaisempaa kokemusta kaupan alasta. Työssäoppimisessa Kadi oli mm. Tokmannilla, jonne hän työllistyi heti ViVan jälkeen. Opintoja on tarkoitus jatkaa sopivan ajan koittaessa. Kadia kiinnostaisi opiskella myös isännöitsijäksi tai merkonomiksi.

-Haluan tehdä myös jotain muuta kuin kauppaa, mutta nyt on tärkeää saada kaupan alalta tutkinto. Tässä tutkinnossa voin hyödyntää aikaisempaa työkokemustani, Kadi miettii.

-Kahdeksan kuukautta kestänyt opiskeluaikani oli monella lailla hienoa aikaa. Kouluttajat olivat kannustavia ja osaavia. Sain paljon uusia tuttavuuksia. Mikä tärkeintä, opitut asiat olivat sitä parasta antia. Sain lisää kokemusta työssäoppimispaikoista, samalla lisääntyi varmuus siitä, mitä haluan isona tehdä.

Kadi kertoo olevansa kiitollinen paitsi kouluttajille, myös TE-toimiston työntekijälle, joka ohjasi hänet ViVaan. Kadin mielestä aikuisopiskelu kannattaa, on hyvä ottaa vastaan uudet kokemukset ja saada ajantasainen tieto asioista.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *